Asllani kërkon nga FIFA mbështeteje më të madhe për futbollin e femrave

Sulmuesja e përfaqësueses së Suedisë, Kosovare Asllani ka thënë se mbështetja e FIFA-s për futbollin e femrave është shumë e vogël. Asllani ka theksuar se futbolli i femrave meriton mbështetje dhe vëmendje më të madhe nga FIFA. Asllani iniston se mbëtet fuqishëm letrën e dërguar nga përfaqësuesja e Suedisë.

“E mbështes letrën dhe duam ndryshim. Dallimi i mbështetjes financiare në mes të futbollit të meshkujve dhe femrave është i madh”, ka thënë Asllani për fotbollskanalen.se”.

FIFA planifikon të paraqesë një propozim për ta rritur vlerën financiare të Kupës së Botës nga 135 milion në 270 milion dollar.