As derr as majmun… (FOTO)

12

Trup derri e fytyrë majmuni, është kjo krijesa më e fundit që po çudit rrjetin. Kafsha me pamje vërtetë të çuditshme lindi së bashku me 15 derrkuca të tjerë në Guizhou të Kinës, më 3 Dhjetor.

Por ndryshe nga të tjerët, ai nuk ushqehet dot vetë. Kafsha ka dy vrima në hundë dhe sytë me madhësi të ndryshme të ngjitur. Për shkak të formës së gojës, ai nuk mund të ushqehet me qumësht si të vegjlit e tjerë. Pronari i fermës i tha “Peoples’s Daily” se e ushqen çdo ditë të atë me qumësht. Ndërkohë ajo që ka tërhequr vëmendjen në internet është padyshim pamja e këtij derri mutant.

Comments are closed.