Arsyeja pse vajzat e familjes Obama shfaqen rrallë në publik

63

Barack dhe Michelle Obama kanë një marrëdhënie të ngushtë me vajzat e tyre Sasha dhe Malia, të cilat e kaluan fëmijërinë në Shtëpinë e Bardhë gjatë presidencës së babait të tyre. Përveç edukimit unik, prindërit punuan shumë për ta mbajtur private jetën e vajzave të tyre. Michelle dhe Barack janë fotografuar rrallëherë me vajzat në publik.

Comments are closed.