[adning id="476476"]

Arrestohet një person për vuajtjen e dënimit me burg

18

Shkup, 5 gusht  – Nëpunës policorë nga NJPB Karposh, sot në ora 17:00 në rr. “Ivan Agovski” në Shkup, në bazë të urdhërit gjyqësor e kanë privuar nga liria shkupjanin M.N. (38) për vuajtjen e dënimit me burg për vepër të kryer penale sipas nenit 156 paragrafi 3 nga Ligji për lojëra me fat dhe për lojëra zbavitëse.

Personi, siç kumtoi MPB-ja, do të dërgohet në institucion ndëshkues përmirësues.