Arbëreshët në Itali duke luajtur muzikë që ta kënaq shpirtin (VIDEO)

20

Video që u bë hit në internet / Arbëreshët në Itali duke luajtur muzikë që ta kënaq shpirtin Arbëreshët e Italisë janë komuniteti shqiptar, ndoshta më i veçanti.

Ata shpesh na impresionojnë me mënyrën se si e kanë ruajtur traditën dhe gjithçka tjetër që ka të bëjë me Shqipërinë.

Së fundmi është publikuar një video e tyre teksa luajnë muzikë matjane dhe ajo është parë e shpërndarë shumë në Facebook.

Shijojeni edhe ju:

Comments are closed.