Arabia Saudite kandidon një ish-ministër për lider të OBT-së

22

Gjenevë, 8 korrik –  Arabia Saudite  e ka nominuar sot ish-ministrin e Ekonomisë dhe Planifikimit, Mohamed Mazaid el-Tuaxhiri për funksionin, drejtor i përgjithshëm i Organizatës Botërore të Tregtisë (OBT).

Ky është vetëm një nga disa nominimet që kanë mbërritur në minutën e fundit, duke marrë parasysh që drejtori aktual i përgjithshëm i OBT-së Roberto Azavedo tërhiqet muajin e ardhshëm.

Mohamed Mazaid el-Tuaxhiri u bë këshilltar i oborrit mbretëror në mars, në rangun e ministrave.

Comments are closed.