Aprovohet rikonstruksioni i shtëpisë studentore “Stiv Naumov”

3

Shkup, 11 qershor – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 139 mori vendim me të cilën e angazhon Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës që të zbatojë procedurë për rikonstruksionin e Konviktit në lagjen “Stiv Naumov” në Shkup, në afat sa më të shkurtër, përcjellë KOHA.

Rikonstruksioni, në kumtesën qeveritare, elaborohet me informacionin e pranuar për situatën e shkaktuar në pikëpamje të mospërputhjeve dhe parregullsive të vërtetuara në ndërtesën 1 në lagjen studentore “Stiv Naumov” në Shkup, me mbikëqyrje të kryera inspektuese nga ana e Inspektoratit shtetëror të arsimit. (koha.mk)

Comments are closed.