Apel për shfrytëzim racional të ujit

18

Shkup, 1 korrik – Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi” apelon deri tek shkupjanët në mënyrë racionale dhe me kujdes ta shfrytëzojnë ujin në ditët me temperatura ekstreme të larta. Veçanërisht të shmanget shpenzimi i panevojshëm i ujit për ujitjen e kopshteve dhe fushave.

“Në bazë të të dhënave nga ana e Drejtorisë për punë hidormeteorologjike, si dhe temperaturat e lara të cilat këto ditë arrijnë edhe mbi 30 gradë, apelojmë deri tek qytetarët e Shkupit për shfrytëzim racional dhe përdorim të ujit, gjegjësisht që të shmanget ujitja e sipërfaqeve më të mëdha dhe shpenzimi i panevojshëm i ujit gjatë ditëve të ngrohta”, theksojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.