Angellovski: Deri në ora 12 s’ka parregullsi në procesin zgjedhor

0

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Toni Angellovski në pres konferencë për media njoftoj se deri në orën 12 nuk prishje të rendit dhe qetësisë publike. Angellovski tha se votimi zhvillohet në mënyre të qetë dhe paqësore, përcjellë KOHA.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon qytetarët që në mënyrë paqësore dhe demokratike të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të votës. (koha.mk)

Comments are closed.