Ndërron jetë biznesmeni i njohur Enver Maliqi

608

Shkup, 1 dhjetor – Ka ndërruar jetë biznesmeni i njohur shqiptar, Enver Maliqi. Familjarët e tij kanë njoftuar se ai nuk ka mundur ta fitojë betejën me Covid 19.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet sipas protokolleve shëndetësore, në varrezat e qytetit në Butel në ora 13:45, njoftojnë familjarët.

Ndryshe, biznesmeni Enver Maliqi njihet ndër shqiptarët e Maqedonisë dhe Kosovës si kontribues I shumë aktiviteteve kulturore, sportive dhe humane. (koha.mk)