Kush është MahirBaj, djaloshi i pasarelave dhe menaxhimit në muzikë

22

Për shumë vite Mahir Bajrmoski (i njohur si MahirBaj) me rrënjë ballkani ka qenë i njohur me modelin e mjekrës në Europë.

Për një vit ai ka menaxhuar veten për ta vendosur me brande të njohura si: Nike, Adidas, Puma, Under Armour, North Face e shumë të tjera. Ai është prezantuar në shumë dyqane online, revista dhe si model pasarelash.

Ai është ftuar në shumë shou, galeri, klube dhe javë mode në shtete të ndryshme.

Në Zvicër ai është një nga menaxherët më të mëdhenjë të eventeve dhe me artistin e tij Pronto ka vendosur veten në industrinë e muzikës europiane.

Ne jemi krenarë që origjina e tij është nga Ballkani dhe jemi të ekzaltuar për atë që do vijë në të ardhmen.