Ambra e Allegri, blejnë unazat me puthje pasionante

8

Dy vjet pas verës emocionuese që i bëri të dashurohen, Ambra Agiolini e Massimiliano Allegri përgatiten ti thonë njëri-tjetrit po. Të pikasur nëpër rrugët e Milanos nga e përjavshmja Diva e Donna të dyjanë hsfaqur të kapur për dore, duke u puthur plot passion, përpara se të hynin në një boutique të famshëm bizhuterish, ndoshta për të zgjedhur unazat e martesës. Dasma është në plan për në qershor.

Duket se cifti ka ndërmend të martohet në Toscana në një vend intim dhe romantic: për ish-vajzën e Non è la Rai mund të jetë një po zbathur mbi rërën e plazhit me një këngë dashurie në sfond. Aktorja, nënë e dy fëmijëve Jolanda e Leonardo, me ish-in Francesco Renga, është gati të bëjë hapin e madh me trajnerin e Juventus, edhe ai baba i dy fëmijëve Valentina e Giorgio.

Comments are closed.