Alida, Amarda, Ledi dhe Blerina festojnë ditëlindjen, ja sa vjeç bëhen

53

Këngëtaret, Alida Duka, Amarda Arkaxhiu, Ledi Vokshi dhe dizajnera e njohur kosovare Blerina Kllokoqi Rugova sot festojnë ditëlindjen. Ndonëse ato në këtë rast nuk e fshehin as moshën, Alida për momentin po fsheh moshën, kurse Amarda sot është bërë 38 vjeçe derisa Ledi bëhet 37 vjeçe, ndërkohë që 36 vjeçe bëhet Blerina. Ne ju urojmë shumë shëndet dhe suksese në karierën e tyre.