Aleanca europiane kundër Rusisë takohet në Moldavi

Përveç Rusisë dhe Bjellorusisë të gjitha shtetet në Europë janë pjesë e Komunitetit Politik Europian që takohet në samitin e dytë në Moldavi. Në Kishinau Scholz e Macron do të bisedojnë me krerët e Kosovës dhe Serbisë.