Albumi i Metallica-s do të arrijë më shpejtë se që pritet

Albumi i ri i Metallica-s po vjen pas tetë vjetësh pritje, dhe puna tashmë ka filluar. Ende nuk është dhënë data e publikimit të këtij albumi, por nuk besohet se do të pritet aq shumë sikurse qe pritur për incizimin e tyre LP.

Në mars të këtij viti, basisti Robert Trujillo i siguroi fansat se albumi i ardhshëm do të realizohet shumë më shpejtë se ata të mëhershmit dhe se puna tashmë ka filluar.

Ai ka treguar se e kanë një hapësirë në të cilën po ushtrojnë dhe po përgatiten para koncerteve, dhe se gjithmonë po vijnë me ide.