Albert Musliu është përcjellë nga DSK

Shkup, 6 dhjetor – Gjatë vitit 2015, gazetari dhe analisti politik Albert Musliu është përcjellë nga pjesëtarët e DSK-së me urdhër të Goran Grujovskit. Sot këtë e ka thënë Aleksandar Valsilevski – Ninxha, i akuzuari për rastin e 27 prillit gjatë dhënies së dëshmisë së tij në gjykatë gjatë seancës gjyqësore për rastin e ndodhur në Parlament. Sipas tij, derisa Musliu nuk ka qenë aty, atij i kanë hyrë në shtëpi dhe i janë vendosur kamera, transmeton Koha.mk