Alarm për bombë në afërsi të “Fakultetit të Makinerisë”, ndërpritet qarkullimi rrugor

65

Shkup, 16 shtator – Alarm për bombë në rrugën “Aradhat Partizane”. Policia ka ndërprerë qarkullimin rrugor në Kisha deri te rruga “Franklin Ruzvelt”. Në vendngjarja ka një numër të madh forcash policore.

Alsat mëson nga burimet e tij se ekipet e kriminalistikës dhe çmontimit kanë dalë në vendngjarje. Besohet se bomba sipas alarmit është vendosur në afërsi të fakultetit të Makinerisë.

Comments are closed.