Aktorja e filmave porno turpëron meshkujt, flet për gabimet që i bëjnë në shtrat

0

Esperanza Gomez është cilësuar si një prej aktoreve më të mira të filmave për të rritur. Së fundmi në një interviste që ajo ka dhënë ka treguar se cilat janë disa nga gabimet që bëjnë meshkujt në shtrat.

E thënë ndryshe aktorja ka folur mjaft hapur dhe u ka nxjerrë bojën meshkujve. Ajo ka thënë se pjesa dërrmuese e meshkujve bëjnë të njëjtin gabim në shtrat.

Aktorja është shprehur:

Shumë burra nuk shqetësohen kurrë për të mësuar se si duhet apo si ta joshin një femër, shumë prej tyre vetëm duan të presin në ndjekje.”

Gjatë fjalës së saj aktorja i ka këshilluar burrat edhe që t’u përkushtohen me shumë partnereve të tyre dhe t’i bëjnë ato të ndihen më mirë.

Ndër të tjera, ajo ka thënë se gratë dëshirojnë t’u thuhen gjëra që zgjojnë dëshirat e tyre.

Comments are closed.