Aktori Flamur Aljiji imazh i Porsche

31

Aktori i njohur shqiptarë nga Tetova, Flamur Aljiji tashmë krahas aktrimit shfaqet në Gjermani edhe nëpër reklama të ndryshme dhe një e fundit është dhe ajo për kompaninë e njohur të veturave, Porsche. Një tjetër sukses i aktorit shqiptarë kjo reklamë pasiqë kompania e njohur gjermane ka zgjedhur pikërisht Flamur Aljiji për imazh të tyre.