Aksion policor në disa vendbanime shqiptare

2

Shkup, 11 shtator – Aksion policor në disa vendbanime shqiptare. Patrullime dhe kontrolle në rajonin e Sarajit, në Gërçec por edhe në fshatra të tjera si Studeniçan, rajonin e Karshiakës etj.

Sipas informatave të fundit, bëhet fjalë për një aksion që ka përfshirë bashkë jo vetëm policinë por edhe ndërhyrjen e shpejtë, duke shkaktuar panik te qytetarët.

Comments are closed.