Aksion për pastrimin e rrugëve në Komunën e Çairit

28

Shkup, 25 shkurt – “Sot vënduam në dispozicion makinerinë e nevojshme për pastrimin e rrugëve dhe për shpërndarjen e kripës mekanike për të parandaluar paraqitjen e ngricave dhe për të siguruar kushte optimale për qarkullimin e automjeteve”, thuhet në komunikatën e Komunës Cair.

Comments are closed.