Aksion humanitar: Vendosni xhup në dru dhe ngrohni dikë që ka nevojë!

25

Shkup, 28 nëntor – Fundjavën që vjen në Shkup organizohet aksion humanitar me çka nëpër drunjtë e qytetit do të vendosen xhupat që ti marrin qytetarët e kategorisë sociale.

Aksioni do të mbahet me 4, 5 dhe 6 dhjetor nga ora 13 deri në orën 18. Qëllimi është të mblidhen xhupat e atyre që nuk u duhen që ti jepen dikujt që me të vërtetë ka nevojë.