Aksident në Holandë, vdesin katër fëmijë

Katër fëmijë nga një qendër holandeze e kujdesit ditor vdiqën nga përplasja e një treni dhe një biçiklete elektrike.

Fëmijët kanë qenë duke u dërguar në shkollat lokale me biçikletë kur ka ndodhur aksidenti në qytetin Os.

Një fëmijë dhe një grua janë plagosur rëndë.

Nuk dihet ende se çfarë e ka shkaktuar aksidentin.

Ministrja e Infrastrukturës, Stientje van Veldhoven, shprehu keqardhje për viktimat.