“Aksham”, projekti i ri i Elina Dunit

Këngëtarja shqiptare, Elina Duni, ka njoftuar se viti 2018 do të nisë me një projekt të ri, me një këngë që mban titullin ‘Aksham’. Përmes Facebook-ut këngëtarja ka njoftuar se gjatë këtij viti do të vazhdojë me koncertet e saj në Francë dhe Zvicër. Elina ka publikuar edhe një pjesë të këngës ‘Aksham’, e cila dëgjohet të jetë në gjuhën angleze.