Akoma aktiv zjarri në Straçincë – Bërnjacë

Shkup, 6 shtator – Zjarri në Straçincë – Bërnjarcë në malin e Karadakut të Shkupit akoma është aktiv, informojnë nga Njësiti i Zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit, njofton Koha.mk

Zjarri shpërtheu dje pasdite dhe po digjet në pyll me drurë të ulët. Terreni i paqasshëm dhe era e vështirësonin punën e zjarrfikësve. (koha.mk)