Akademi përkujtimore, shënohet 20 vjetori i rënies heroike të Adem Jasharit në Shkup

Shkup, 4 shkurt – Me rastin e 20 vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe rënies së komandantit legjendar Adem Jashari, Shoqata e Historianëve Shqiptarë në Maqedoni, organizojnë Akademi përkujtimore.

Marrin pjesë përfaqësues të familjes Jashari, shoqatave të dala nga lufta dhe përfaqësues të qeverisë së Kosovës.  Data: 7 mars 2018 (e mërkurë), ora 12:00.

Vendi: Salla e Komunës Çair – Shkup.