Akademia e Arteve lajmëron: Të pranishmit në ‘Oscar’ mund mos të mbajnë maska

18

Të pranishmit në ceremoninë e ndarjes së çmimeve ‘Oskar’ nuk do t’u kërkohet të mbajnë maskat në fytyrë, ka njoftuar Akademia e Arteve dhe Shkencave të Filmit.

Sipas Variety , ky vendim u mor gjatë një takimi në Zoom, të hënën, në të cilin morën pjesë përfaqësues të Akademisë, të nominuar, studiues dhe publicistë personalë.

Ceremonia do të mbahet në Union Station në qendër të Los Angeles me vetëm 170 të ftuar që rrotullohen brenda dhe jashtë hapësirës së ngjarjes.