Akademi Solemne për 28 nëntor

29

Shkup, 27 nëntor – BDI edhe këtë vit do të organizojë Akademinë Solemne me rastin e 28 Nëntorit- ditës së Flamurit Kombëtar.

“Ftoheni në akademinë solemne për Ditën e Flamurit dhe të pavarësisë që tradicionalisht organizohet nën patronatin e Ali Ahmeti me 28 nëntor, ditë e martë, në ora 13:00, në hotelin Aleksandar Palace në Shkup”, thuhet në njoftimin e BDI-së.

Comments are closed.