Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejtë

3

Shkup, 13 gusht – Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime që kanë pasur do t’i tejkalojnë.

Comments are closed.