Ahmeti shpalli fitoren në dhjetë komunave shqiptare

23

Shkup, 29 tetor –  Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në pres konferencë kumtoi se BDI-ja ka futar në Tetovë, Strugë, Çair, Dibër, Saraj, Likovë, Dollnen, Tearcë Pllasnicë dhe Kërçovë.

“Jam këtu për të konfirmuar lajmin e fitores së madhe të BDI-së në Tetovë, Strugë, në Çair, në Dibër, në Saraj, në Likovë, në Dollnen, Tearcë, Pllasnicë dhe Kërçovë”, deklaroi Ahmeti dhe njëkohësisht falënderoi votuesit dhe gjitha shtabet e partisë së tij.

Comments are closed.