Ahmeti: Konsensualiteti, alternativa e vetme drejt NATO-s dhe BE-së (Video)

0

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti duke falënderuar votuesit për mbështetjen që i dhanë idesë së konsualitetit theksoi se kjo ishte alternativa e vetme drejt NATO-s dhe BE-së.

“Pendarovskit i uroj fitoren, të bëj detyrën duke respektuar parimin e konsensualitetit. Pa hyrë në detaje, por nga të dhënat që më jep sektori analitik lëvizet prej 100 deri në 130 mijë vota që janë siguruar nga aktivistë tanë, nga votuesit shqiptarë”, tha Ahmeti.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/608368426344843/

Comments are closed.