Agjencia e funeralit ngatërron trupin e viktimës, të afërmit zbulojnë mashtrimin

Agjencia e funeralit “Roy Mizell & Kurtz”, kishte shkëmbyer trupin e një gruaje dhe për të fshehur incidentin nga të afërmit e të ndjerit, e zëvendësoi atë duke futur në arkivol eshtrat e një personi tjetër. Megjithatë, familja e të ndjerës Norma Newman zbuloi mashtrimin gjatë shërbimit të varrimit, i cili po ndodhte në Fort Lauderdale, Florida dhe tani ata po kërkojnë shpjegime. I pari që dyshoi për mashtrimin ishte Cuintia Webber, motra e të ndjerës, e cila menjëherë vuri re disa mospërputhje fizike kur iu afrua arkivolit.

“Ne i kërkuam atyre fytyrën që papritmas u zhduk dhe thanë se e fshihnin me përbërjen, por kjo nuk është e mundur “, tha Walsh Suzette, mbesa e të ndjerës. Në inspektim më të afërt, anëtarët e familjes e kuptuan se trupi i shtrirë para tyre, i kishte të gjitha gishtat e duarve të paprekur, ndërsa e afërmja e tyre nuk kishte një gisht.

Pavarësisht kërkesës dhe indinjatës së anëtarëve të familjes, drejtuesit e kompanisë nuk kanë dhënë një shpjegim dhe  për këtë çështje kanë nisur hetimet, për të zbuluar  atë që ka ndodhur. Ndërkohë, një familje tjetër që kohët e fundit ka përdorur shërbimet e “Roy Mizell & Kurtz”,  tha se një i afërmi i tyre që kishte vdekur më herët, kishte  një ngjashmëri të fortë me Norma Newmanin dhe për këtë arsye dy gratë mund të ishin shkëmbyer.