“Agent Elvis”, filmi i ri i animuar i Netflixit

Netflixi ka publikuar një trailer për serialin e ri të animuar i cili flet për një agjent sekret që shkëlqen në artet marciale dhe ka një ndihmës majmun. Ai agjent është mbreti i muzikës Rock’n’Roll, Elvis Presley. Me titull “Agent Elvis”, filmi i ardhshëm flet për Elvis Presleyn, një këngëtar gjatë ditë dhe spiun i qeverisë Amerikane gjatë natës.

Ylli i hollywoodit, Matthew McConaughey, e huazon zërin për kryepersonazhin, Presley, kurse Priscilla Presley e portretizon veten. Ajo po ashtu shërben si bashkë-krijuese e projektit. Aktorët e tjerë të cilët kanë huazuar zërat për personazhet e tij janë: Ed Helms, Christina Hendricks, Kieran Culkin, Fred Armisen dhe Simon Pegg.

Ky është filmi i parë i animuar për të rritur nga “Sony Pictures Animation”, studioja prapa projektit të suksesshëm të arkave filmike, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. “Agent Elvis” e shënon premierën në platformën e famshme digjitale Netflix më 17 mars.

Advertisements