Aeroplani i frymëzuar nga akullnaja më e madhe në Evropë (FOTO)

Kompania Icelandair, tashmë ka avionin më të bukur, gjigant dhe ngjyrë blu! Pra, është aeroplani më i ri i rivierave speciale të Islandës, i frymëzuar nga akullnaja më e madhe në Evropë, Vatnajökull. Katër artistë të aeroplanëve, njëzet e një asistentë, 590 metra katrorë kanavacë dhe 195 litra bojë u përdorën për të krijuar këtë avion – me të vërtetë një pamje që vlen të shihet, transmeton Klan Kosova. Mrekullitë e Vatnajökull nuk pushojnë kurrë, gjiganti akull mbulon 8% të Islandës dhe është 1000 metra i trashë në trashësinë më të madhe të saj. Gjëja më e veçantë e brendit më të ri të aeroplanit Vatnajkökull, është se gjithë brendësia e tij është frymëzuar nga një shpellë akulli. Ngjyrat dominonte janë bruz dhe blu safir që ka një ndriçim të dizajnuar dhe një fonogram akullnajor për të krijuar atmosferën e duhur. Kur hyn në bordin e tij, është pothuajse si hyrja në barkun e akullnajës, por pa shqetësime, shërbimet janë më ngrohtë se askund tjetër, thuhet në artikullin dedikuar aeroplanit më të veçantë deri tani. Aty ka dhe çokollatat e veçanta që u shërbehen pasagjerëve!