Adoleshentja godet hapësirat ku jepet testimi i patentë shoferit (Foto- Video)

19

Adoleshentja me veturë personale është përplasur në hapësirat ku jepet testimi për patentë shofer.

17 vjeçarja i ka ngatërruar pedalet dhe në vend që të frenojë ka shtypur pedalin e gazit dhe ka goditur objektin ku jepen testimet për leje.

Incidenti ka ndodhur në Bafallo, Minestoë. Për fat të mirë nuk është lënduar askush.

https://www.facebook.com/BuffaloPD/

Comments are closed.