983 shkelje për mos-mbajtje të maskës

16

Gjatë 24 orëve të fundit (23/24.10.2020) Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 983 shkelje. Nga ky dikaster në vazhdimësi bëjnë apel deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.