57 vjeçarja nga Zvicra vendoset në Itali me të dashurin refugjat (FOTO)

21

Nga jashtë është ashtu si përpara një viti. Barbara Schwager (57) dhe azilkërkuesi Nadeem Akram (27) jetojnë së bashku në një shtëpi, vetëm se tashmë ata kanë lidhur kurorëzim me rregullat islame dhe 57 vjeçarja mbante mbulesën islame. Gjithsesi ata akoma nuk kanë çertifikatë nga Gjendja Civile.

57 vjeçarja akuzohet se kishte trafikuar 27 vjeçarin dhe më pas kishin rënë në dashuri. Tashmë ata jetojnë të martuar në Bella Italia dhe kanë të drejtë pune.

Megjithatë, përkundër që 57 vjeçarja është zvicerane dhe përkundër që Nadeem kishte aplikuar për azil në Thurgau, hë për hë atyre u mohohet vendqëndrimi në Zvicër.

Bile Schwager kërcënohet me burg, pasi të dashurin e saj e solli ilegalisht në Thurgau.

Ëndrra për një jetë të përbashkët në vendin helvet është pamundësuar përpara tetë muajve.

Comments are closed.