43 statujat e presidentëve amerikanë: Të braktisura në mes të asgjësë

18

Veprat e artit janë shumë të rëndësishme, por fatkeqësisht disa prej tyre janë të braktisura dhe askush nuk do t’ja dijë apo të kujdeset për to.

Një fshatar nga Virxhinia, në mes të një fushe të gjelbërt, ka vënë bustet e 43 presidentëve amerikanë.

Bustet janë skalitur nga David Adickes, dhe ndodhen në atë që duhet “Parku i Presidentit”, në Virxhinia.

Në vitin 2010 ekspozita u mbyll për shkak të mungesës së vizitorëve, dhe të gjitha pikturat, skulptori i zhvendosi në fermë e tij private. në mungesë të një licence, presidentet qëndrojnë të izoluar në fushën e Hankins.