38 mijë viktima! Në Indi dashuria ka “vrarë” më shumë njerëz se terrorizmi

31

Statistikat e policisë Indiane kanë treguar se dashuria  ka “vrarë” më shumë njerëz se terrorizmit. Sipas statistikave të publikuara në “The Times of India”, mes 2001-ës dhe 2015-ës, dashuria ishte arsyeja zyrtare për 38.585 vrasje. Në krahasim, terrorizmi ishte shkaku zyrtar i vdekjes ë 20,000 njerëzve, përfshirë civilët dhe forcave e sigurisë. Për më tepër, “dashuria” ka qene edhe arsyeja e 79.189 vetëvrasjeve, shkruan “The  Independent”. 260.000 rrëmbime të cituara si ‘Martesa’ kanë qenë gjithashtu  arsye për krime.

Comments are closed.