32 viktima, 820 të infektuar me Covid-19

103

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2019 testime të realizuara, 820 persona janë diagnostifikuar me Covid-19.

Shkup-279, Kumanovë-49, Stip-39, Prilep-15, Tetovë-42, Strugë-33, Veles-19, Manastir-58, Ohër-24, Kavadarc-34, Gostivar-37, Gjevgjeli-25, Strumicë- 25, Kriva Pallankë-6, Radovish-7, Koçan-15, Probishtip-10, Demir Hisar-2, Makedonski Brod -1, Pehçevë-3, Berovë-14, Vallandovë-11, Vinic-6, Dellçevë-15, Kratovë -3, Sveti Nikollë-15, Kërçovë-11, Resnjë-1 dhe Negotinë-21.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 895 pacientë të shëruar nga virusi korona. Shkup-496, Kumanovë-39, Shtip-32, Prilep-37, Tetovë-29, Strugë-26, Veles-26, Manastir-18, Ohër-33, Kavadarc-17, Gostivar-31, Gjevgjeli-8, Strumicë- 17, Radovish-3, Krushevë-4, Koçan-13, Probishtip-2, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Pehçevë-3, Berovë-4, Vallandovë-8, Vinic-5, Dellçevë-1 Kratovë-6 , Sveti Nikollë-8, Kërçovë-8, Resnjë-7 dhe Negotinë-9. Ndërkaq gjatë 24 orëve të fundit 32 pacientë e kanë humbur betejën me korona virusin.