23 tetori, ditë jo pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

3

23 tetori, Dita e Luftës revolucionare maqedonase është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.
Nga Ministria, qytetarëve ua urojnë Ditën e luftës revolucionare maqedonase.

Comments are closed.