22 vite jetojnë në kanal, arsyeja është shokuese! (FOTO)

261

Maria Garcia dhe burri i saj, Miguel Restrepo, janë takuar në rrugët e Medellin të Kolumbisë, vendin i cili ishte i njohur për dhunë dhe trafikim të narkotikës. Ata të dy kanë qenë të varur nga droga atë kohë, dhe pa familje për t’i mbajtur, së bashku kanë tentuar të heqin dorë duke gjetur një mënyrë shumë të veçantë… duke jetuar nëpër kanale. 22 vjet më vonë, ata ende jetojnë në vendin ku dikur janë strehuar. Përderisa ju mendoni se si mund të jetë vend strehimi i tyre, ata kanë bërë një “fermë”, shtëpi ideale e cila për ta është e vërteta e vetme.

 

 

 

Comments are closed.