215 gjoba në komunikacion, 74 për vozitje të shpejtë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (21.03.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 215 gjoba, nga të cilat 74 për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 10 gjoba për drejtim të automjetit pa patentë shofer, 14 sanksione për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara.

“Tetë gjoba janë vendosur për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, 13 gjoba tjera për parakalim të paligjshëm të automjeteve, katër sanksione janë vendosjen për posedimin e folieve të pacertifikuara (xhama të errësuar). Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Advertisements