20 vjet nga bombardimet e NATO-s

1

Sot janë mbushur dy dekada prej fillimit të sulmeve ajrore të NATO-s në Kosovë kundër forcave ushtarake serbe.

Sulmet filluan më 24 mars 1999 dhe zgjatën plotë 78 ditë, njofton Klan Kosova. Bombardimet e NATO-s i paraprinë ndalimit të gjenocidit serb që po bëhej mbi popullin e Kosovës, ku nga torturat dhe vrasje nuk kursehej askush.

Në rrethana të tilla askush nuk e besonte që 24 marsi i atij viti do të mbetej përjetë në kujtesën e shqiptarëve.

Comments are closed.