20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, 2 në Kosovë e 3 në Shqipëri (FOTO)

1

20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, 2 në Kosovë e 3 në Shqipëri

Ballkani nuk strehon vetëm konflikte, megjithëse në Perëndim njihet më shumë si “fuçia e barutit”.

Natyra dhe dora e njeriut fsheh në gadishullin tonë bukuri përrallore, transmeton tch.

Shumë prej këtyre bukurive janë zbuluar, të tjera mbeten ende për t’u zbuluar e promovuar.
BalkanInsight ka bërë renditjen e 20 zonave piktoreskte të natyrës dhe dorës së njeriut, që duhet të vizitohen dhe në to 2 janë në Kosovë dhe 3 në Shqipëri, përcjellë KOHA.

Comments are closed.