2 mënyra natyrale për ta qetësuar dhimbjen e kokës

13

Një dhimbje koke nuk është aspak e këndshme, sidomos kur ajo ju godet në punë apo në rrugë.

Menjëherë pas shenjave të para të dhimbjes njerëzit janë të prirur që t’i drejtohen konsumimit të pilulave të ndryshme për ta qetësuar.

Por kjo nuk është aspak një mënyrë e mirë. Doktorët thonë se trajtimi i saj me mënyra natyrale do ju bëjë të ndiheni më mirë dhe më të shëndetshëm.
Më poshtë dy nga metodat më të mira natyrale që ndikojnë në zvogëlimin e dhimbjes së kokës:

Konsumoni ujë

Studimet kanë treguar se kur trupi ka sasi të pakta uji është më i prirur që të preket nga sëmundjet e zakonshme.

Flini në orare të përcaktuara

Pagjumësia dhe çrregullimi i orareve janë një arsye shumë e fortë për fillimin e dhimbjes së kokës.

Comments are closed.