15 ishuj sekretë në Europë

1

Harrojeni makinën! Vishni këpucë të rehatshme dhe bëhuni gati të eksploroni ishujt më sekretë në Europë. Nëse jeni adhurues të udhëtimeve, revista “Condé Nast Traveler” ka renditur 15 prej tyre, idealë për t’u vizituar:

LASTOVO, KROACI

PICO, AZORES

 

GOZO, MALTË

Comments are closed.