1288 raste të reja, 39 të vdekur dhe 1078 të shëruar, bilanci me Covid 19

132

Shkup, 25 nëntor – Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3349 teste, dhe janë regjistruar 1288 raste të reja të kovid-19 në: Shkup-570, Kumanovë-57, Dibër-8, Shtip-44, Prilep-78, Tetovë-56, Struga-28, Veles-32, Manastir-53, Ohër-30, Kavadar-30, Gostivar-85, Gjevgjeli-21, Strumica-34, Kriva Pallanka-5, Radovish-13, Krusheva-1, Kocani-28, Probishtip -10, Demir Hisar-7, Makedonski Brod -3, Berova-3, Valandova-2, Vinica-11, Delçeva-9, Kratova-3, Sveti Nikole-12, Kërçovë-22, Resnja-11, Negotina-22.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 1078 pacientë të kuruar nga: Shkup-407, Kumanovë-33, Stip-32, Prilep-36, Tetovë-36, Strugë-63, Veles-30, Manastir-144, Ohër-52, Kavadar-27 , Gostivar-19, Gjevgjeli-10, Strumica-19, Kriva Palanka-7, Radovish-5, Krusheva-4, Kocani-11, Probishtip-5, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-2, Berova-3, Valandova- 2, Vinica-6, Delçeva-7, Kratova-3, Sveti Nikole-12, Kërçovë-72, Resnjë-14, Negotina-14.

39 njerëz vdiqën, gjashtëmbëdhjetë pacientë nga Shkupi (79 vjet, 80 vjet, 54 vjet, 70 vjet, 68 vjet, 54 vjet, 68 vjet, 82 vjet, 84 vjet, 68 vjet, 76 vjet, 75 vjet, 71 vjet, 60 vjet)., 73, 56), dy nga Kumanova (70 dhe 62), një pacient nga Dibra (87), një nga Shtipi (71), tre nga Prilep (86, 76, 68) , katër pacientë nga Tetova (53, 72, 67, 66), dy nga Struga (68, 69), dy nga Velesi (67, 78), dy nga Ohri (68, 73) , një pacient nga Strumica (72), një nga Demir Hisar (65), një nga Berova (79), dy nga Kërçova (60, 41) dhe një pacient nga Negotina (40).