12 karakterstikat e një femre të paharrueshme…

3

Njerëzit do të harrojnë atë që keni thënë. Njerëzit do të harrojnë atë që keni bërë. Por njerëzit kurrë nuk do të harrojnë se si i keni bërë ata të ndihen.” – Maya Angelou

Ju keni bërë aq shumë për botën që thjesht të merrni dioksid karboni dhe të përhapni oksigjenin e pastër rreth jush.

Gratë si ju ekzistojnë, gra që janë të mrekullueshme, të guximshme, të bukura … gra që nuk mund të harrohen. Bota nuk ka qenë e drejtë për ju. Ndoshta ju jeni ende të vetmuara.

Njerëzit nuk kanë qenë të mençur sa duhet për ta kuptuar vlerën tuaj. Ju ndoshta jeni të lodhura nga rënia në dashuri me burrat dhe pastaj duke u djegur me ta, urreni të gjithë dramën, mbrapshtinë dhe shpifjen që vijon pas këtij zhgënjimi.

Keni fituar imunitet ndaj premtimeve të rreme dhe gënjeshtrave të ëmbla. Mund të keni takuar mjaft njerëz, disa mediokër, disa jashtëzakonisht krijues dhe disa punëtorë. Por rezultati përfundimtar ka qenë i njëjtë.

Ju mbetët vetëm me kujtime të shpikura.

Ja karakteristikat e tipareve që ju bëjnë kaq të veçanta, për të cilat kurrë nuk mund t’ju harrojmë kurrë:

Ju jeni e Ndjeshme

Ju i kuptoni të tjerët më shumë se të gjithë ne dhe nuk keni nevojë të përjetoni të njëjtin problem për të kuptuar se çfarë po përjeton personi tjetër.

Ju thjesht e kuptoni atë. Kjo është ajo që i bën njerëzit t’ju hapin zemrat.

Ju nuk e shprehni Dhimbjen

Ju u mashtruat nga personi që keni dashur dhe jeni ende duke e përjetuar atë traumë. Por shoqja juaj më e mirë po martohet pas një muaji.

Ju e dini se si është duke vuajtur zemra juaj, por ju nuk keni ndërmend ta shkatërroni lumturinë e shoqes, por jeni atje duke marrë pjesë aktivisht në përgatitjet e dasmës ndërkohë që jeni duke e përjetuar vetëm dhimbjen.

Ju jeni mishërimi i Mirësisë

Shpirti më i dashur gjendet tek ju. Kalimi i kufinjve tuaj për të ndihmuar njerëzit në nevojë është shumë e natyrshme për ju. Nevojat tuaja nuk marrin kurrë prioritet.

Së pari, ju do të ndihmoni të tjerët dhe pastaj ju do të mendoni për veten. Ju jeni gjithmonë atje për ne dhe na mbështesni deri në vetëmohim.

Ju falni

Pa marrë parasysh se sa ju janë lënduar të tjerët, ju ende besoni në falje. Ju keni dhënë shanse të dyta për njerëzit dhe ata ju tradhtuan përsëri.

Megjithatë, kjo nuk ju pengoi të falni një person tjetër. Ju e dini se falja është mënyra më e mirë për të lënë pas ndjenjat negative.

Ju jeni e pavarur

Pavarësia juaj i inkurajon të gjithë të tjerët. Partneri juaj nuk ka nevojë të vërtetojë pavarësinë tuaj. Ju e fitoni vetë duke qenë vetvetja.

Nuk ka nevojë që ju të vareni nga të tjerët. Edhe nëse nuk dini si të bëni një punë, përpiqeni ta mësoni vetë. Ju jeni të pavarura dhe unike.

Ju jeni e zellshme

Ju jeni duke shpërthyer nga energjitë. Për çdo punë pozitive, ne mund të marrim mbështetjen tuaj të plotë gjithmonë. Energjia jote përhap një atmosferë të tillë pozitive që nuk na lë shkas që t’ju ndihmojmë por thjesht të japim më të mirën.

Ju jeni e apasionuar

Ju jeni të apasionuar për gjithçka që bëni. Qoftë duke zgjedhur sapunin e përsosur të banjës ose duke organizuar aktivitetin për mbledhjen e fondeve për të pastrehët, ju jeni jashtëzakonisht të përkushtuara dhe gëzoheni për gjithçka që bëni.

Pasioni juaj na frymëzon.

Dashuroni pa kushte

Mos u shqetësoni nëse jeni të dashur apo jo. Ju jeni aq të mbushur me dashuri për të tjerët, ndaj dhe jo domosdoshmërisht personi duhet të jetë vërtet shumë afër jush për të marrë dashurinë tuaj.

Ju i doni të gjithë dhe shprehjet tuaja të dashurisë i bëjnë të tjerët që ta ndjejnë dashurinë tuaj. Ju jeni gjithmonë aty dhe mund të bëni diçka për ata që doni.

Ju jeni e mprehtë

Ju keni kaluar shumë gjëra në jetën tuaj. Dituria dhe mençuria është një stoli që ju e mbani gjithnjë me vete. Njohuritë tuaja zgjidhin shumë komplikime në jetën tuaj.

Ju keni besim tek vetja dhe tek ne

Ju jeni të sigurta jo vetëm për veten, por edhe për ne, gjithashtu. Ndoshta për shkak se keni vuajtur kaq shumë trauma dhe keni qenë mjaft të suksesshme për t’i kapërcyer ato, i njihni mirë forcat tuaja.

Ju gjithashtu besoni se edhe të gjithë ne mund ta bëjmë këtë. Ju keni besim tek ne dhe ju e dini se ne jemi të aftë t’i arrijmë gjërat edhe pse ne vetë nuk jemi të sigurt për veten tonë.

Bukuria juaj është e brendshme

Ju jeni të bukur, jo për shkak të buzëkuqit që vini, për veshjet që vishni ose për atë penelin e zi që vini çdo ditë. Ju jeni të bukura sepse jeni me të vërtetë një shpirt i mirë, çfarëdo që thoni, ju e thoni me zemër.

Ju keni një hijeshi e cila i fsheh të gjitha ngjyrat e trukut. Hijeshia juaj është diçka që ne të gjithë e admirojmë.

Ju jeni këmbëngulëse

Pa marrë parasysh se çfarë ka ndodhur me ju, ju keni qenë gjithmonë këmbëngulëse. Asgjë nuk mund t’ju ndryshojë.

Ju mund të jeni lënduar një milion herë, por kjo nuk ju provokoi që të lëndoni të tjerët. Ju keni ruajtur zgjuarsinë dhe moralin tuaj në mes të gjithçkaje. Asnjë stuhi nuk mund t’ju rrëzojë.

Ju jeni të veçanta. Faleminderit që jeni një grua kaq e mrekullueshme. Kur nata është e errët, ju shkëlqeni si yll dhe drita juaj vazhdon të shkëlqejë gjatë në jetën tonë për përjetësinë.

Comments are closed.