11 vjeçari që kujdeset për barin e Shtëpisë së Bardhë (FOTO)

85

11 vjeçari Frank Giaccio nga Falls Church në Virxhinia është padyshim një sipërmarrës i zoti pasi arriti të sigurojë një klient të mirë për biznesin e tij të korrjes së barit – Shtëpinë e Bardhë. Frank u ftua të fillonte punën pasi i shkroi një letër presidentit Trump ku i kërkonte të ofronte shërbimin e tij për barin e Shtëpisë së Bardhë. Ai kërkon 8 dollarë në orë për shërbimin e tij dhe e ka filluar ‘biznesin’ e tij në lagje duke u ofruar shërbimin komshinjve.

U.S. President Donald Trump shakes hands with 11-years-old Frank Giaccio as he cuts the Rose Garden grass at the White House in Washington, U.S., September 15, 2017. Frank, who wrote a letter to Trump offering to mow the White House lawn, was invited to work for a day at the White House along the National Park Service staff. REUTERS/Carlos Barria

Comments are closed.